Divertisment
Cele mai frumoase cereri în căsătorie
Dorința fiecărei femei este să fie cerută în căsătorie într-un mod special și memorabil. Fetițele visează încă din copilărie la momentul magic când sunt cerute în căsătorie și vor ca aceste clipe să fie de neuitat. Bărbații își petrec zile, săptămâni sau luni întregi gândindu-se la acest eveniment important, și anume cum să ceară femeia iubită în căsătorie într-un mod romantic și deosebit.
Când un cuplu este împreună de ceva timp întrebările și speculațiile despre o posibilă nuntă sunt de neevitat. Prietenii și familia vin cu o adevărată avalanșă de întrebări, sugestii și asteptări legate de căsătorie. Sub presiunea acestor evenimente bărbații se întreabă: oare sunt pregătit să cer femeia iubită în căsătorie? și multe altele.
Vă propunem lista celor mai frumoase cereri în căsătorie. Citiți cu atenție rândurile de mai jos, viitorul vostru depinde de ea.
Fă ceva ce va fi incredibil, îndrăzneț și în același timp haios. Invită sâmbătă seara la tine acasă, muzică bună, eventual un film romantic și mâncare bine aleasă în funcție de preferințele iubitei. Când atmosfera este la maxim poți să scoți cutia cu inelul și să te așezi în genunchi. Cu siguranță femeia iubită o să fie surprinsă într-un mod plăcut.
Poți invita iubita la o cină romantică la un restaurant elegant. Aici poți apela la ajutorul personalului din restaurant în ceea ce privește decorul, muzica, meniul. La momentul potrivit o să faci cererea într-un mod romantic. Nu uita să te așezi în genunchi. O să fie copleșită de emoții și cu siguranță o să spună da.
Dacă iubita a fost plecată un timp în interes de serviciu poți s-o aștepți la aeroport sau la gară cu un buchet de flori în care să strecori un bilețel pe care scrie ,,Vrei să fii soția mea?,, Va fi o surpriză foarte plăcută și o întrevedere romantică.
Aveți multe amintiri frumoase împreună, ați petrecut vacanțe minunate în locuri fantastice? Îți amintești unde ai sărutat-o prima dată. Plecați într-o vacanță romantică și plină de pasiune nu neapărat în locuri exotice și scumpe, mai degrabă în locuri unde v-ați simțit bine împreună și aveți amintiri frumoase, cu totul deosebite. Dacă faceți o asemenea surpriză femeii iubite și o să cereți în căsătorie, aceste clipe o să fie cu adevărat de neuitat.
Citește și De ce vrea Biserica să scrie în Constituţie că familia e formată din bărbat şi femeie
Iubita ta este pasionată de teatru? Rezervați bilete la spectacolul ei preferat, apoi cere-o în căsătorie după sfârșitul piesei de teatru după ce s-a tras cortina.
Ieșiți seara la un club și roagă DJ-ul ca să-ți rezerve timp și spațiu ca să faci o declarație de dragoste însoțită de o cerere în căsătorie.
Profită de faptul că iubitei tale îi plac cumpărăturile la mall. Alegeți împreună o rochie elegantă și deosebită, aranjează cu personalul magazinului ca la sfârșit să primească un buchet de flori apoi fă cererea în căsătorie.
După o seară minunată petrecută împreună mergeți cu mașina spre casă și observați un panou imens. Atrage-i atenția, spune să se uite în direcția aceea. Va realiza cu uimire că nu este o simplă reclamă de publicitate ci o cerere de căsătorie adresată ei în proporții gigantice.
Organizați cu prietenii și familia un picnic surpriză, la care o să ajungeți cu iubita ,,din întâmplare,,. Nu trebuie să lipsească mâncarea preferată, șampania, trufele de ciocolată și cel mai important inelul. Drăguț, nu?
Dacă vrei să dai dovadă de curaj, romantism și imaginație ia-ți inima în dinți, înarmează-te cu o doză mare de calm și răbdare, intră în direct la o emisiune de radio sau de televiziune locală și lansează-i propunerea live. Cu siguranță o să fie o surpriză genială.
Punând în practică aceste sfaturi categoric veți reuși să surprindeți femeia iubită și acest eveniment important va fi una magică, de neuitat. Depinde de domni în ce măsură dau dovadă de inspirație și romantism ca să propună cererea lor în căsătorie în funcție de preferințele și posibilitățile fiecăreia. Odată cu acest pas veți scăpa și de presiunile venite din partea celor apropiați și puteți să pășiți într-o nouă etapă de viață alături de persoana iubită.
Sursa:mireasa-perfecta.ro
Divertisment
Prigoria, un plus de culoare pentru avifauna judeţului Alba
Prigoria, un plus de culoare pentru avifauna judeţului Alba
Prigoria este una dintre cele mai colorate păsări de la noi din țară, prezentă şi în avifauna judeţului Alba.
Este o specie de mărime medie, cu o deschidere a aripilor între 36 şi 40 de centimetri și o lungime a corpului între 25 şi 29 de centimetri. Coloritul este foarte viu, în culori contrastante, făcând astfel să fie ușor de recunoscut. Are galben pe gât, albastru pe coadă și pe aripi, roșu-brun pe cap și pe spate și turcoaz pe piept.
Este singura specie a familiei Meropidae din România, majoritatea speciilor din această familie întâlnindu-se în Africa. La noi este un vizitator de vară, ce sosește în luna mai și pleacă la sfârșitul lunii august sau începutul lunii septembrie.
Este o specie insectivoră și se hrănește în special cu albine și alte insecte zburătoare.Prigoriilor le place să rămână așezate pe un copac sau un tufiș, de unde au o bună vedere asupra zonei de hrănire. Când văd o insectă se reped spre ea și o prind din zbor. Se spune că o prigorie poate observa o albină de la 60 de metri.
Preferă habitatele deschise și calde, cu maluri abrupte și uscate, formate din argilă, nisip, piatră moale, pentru săparea galeriilor și a cuibului. Au instinct gregar, formând colonii relativ numeroase.
Este o specie de interes național care necesită o protecție strictă.
sursa: facebook Consiliul Judeţean Alba
foto: pasaridinromania.sor.ro
Divertisment
Bazinul acoperit de înot din Blaj, redeschis de marți, 8 octombrie
Bazinul acoperit de înot din Blaj, redeschis de marțea viitoare
Tineret
Voluntarii ASCOR, ghizi pentru tinerii din Tabăra de Vară de la Găbud în Cetatea Alba Carolina
Voluntarii ASCOR, ghizi pentru tinerii din Tabăra de Vară de la Găbud în Cetatea Alba Carolina
În perioada 18-23 august 2024, la Schitul „Sfântul Ioan Evanghelistul” de la Găbud s-a desfășurat Tabăra de vară creștin-ortodoxă intitulată „Vară de poveste. În pas de supererou”, destinată copiilor cu vârsta cuprinsă între 9 și 12 ani.
Evenimentul, proiect al Asociației Start Up Ed, a fost organizat prin programul „Școala de la Găbud”, având ca scop petrecerea timpului liber într-un spirit ortodox. Activitățile au cuprins ateliere cu povești, ateliere de comunicare, ateliere practice și de învățare nonformală, drumeții, jocuri, dar și participarea la programul liturgic al Schitului „Sfântul Ioan Evanghelistul” din Găbud.
Joi 22 august, tinerii au vizitat Cetatea Alba Carolina, unde i-au avut ca îndrumători, gazde și prieteni pe voluntarii ASCOR Alba Iulia, care au organizat itinerariul și au călăuzit pașii copiilor pe toată durata zilei. Tinerii au vizitat Catedrala Reîntregirii și Încoronării, dar și Muzeul Național al Unirii, unde au fost primiți de către istoricul Dragoș Ursu. Acesta i-a ajutat să descopere tezaurul istoric românesc din vechiul Bălgrad, oferindu-le amănunte prețioase despre Marea Unire de la 1918 și Încoronarea Regilor Ferdinand I și Maria.
Momentele favorite ale copiilor au fost plimbarea cu bus-ul prin Cetatea Alba Carolina, dar și degustarea înghețatei cu care cei mici au fost răsplătiți pentru atenția de care au dat dovadă la muzeu.
foto: Alexandru Samuel Popa
-
Știri12 ore ago
Cum se salută românii și câte forme de salut există: 21 noiembrie, Ziua mondială a salutului
-
Știri7 ore ago
No, Servus ! De unde vine salutul ardelenilor: 21 noiembrie, Ziua mondială a salutului
-
Știrio zi ago
TRADIŢII şi OBICEIURI de 21 noiembrie: Intrarea în biserică a MAICII DOMNULUI (OVIDENIA)
-
Știri4 zile ago
Costumul popular din Apuseni: Păstrează unitatea portului românesc prin piesele ce îl compun
-
Știri4 zile ago
Top 10 locuri de vizitat toamna: Casa de Piatră, cătun din Parcul Natural Apuseni, între destinațiile recomandate
-
Știri4 ore ago
De când începem să cântăm colinde: Potrivit tradiției, din 21 noiembrie e voie a se cânta despre nașterea Domnului, odată cu sărbătorirea Intrării în Biserică a Maicii Domnului
-
Știrio săptămână ago
Lăsata Secului în Postul Crăciunului: Tradițiile și obiceiurile zilei de 14 noiembrie
-
Sănătateo săptămână ago
Cum îți dai seama că suferi de diabet: 14 noiembrie, Ziua Mondială de Luptă împotriva Diabetului